Middagsoppskrifter

Å bake denne SJØSALT CHOC MANDELGRANOLA fikk huset mitt til å lukte himmelsk, og hvis det…

Å bake denne HAVSALTSJOKK MANDELGRANOLA fikk huset mitt til å lukte himmelsk, og hvis det ikke er et tegn på god mat vet jeg ikke hva det er. Oppskrift fra minimalistbaker – three kopper havre 1 kopp hakkede nøtter (jeg brukte mandel) 1/four kopp tørket kokos 2 ss chiafrø three ss sukker (jeg brukte faktisk naked 2) 1 ts havsalt 1/three kopp kakao (jeg brukte kakao) ) 1/four kopp kokosolje half of kopp sirup Forvarm ovnen til 170 grader Celsius. Bland havre, nøtter, kokos, chiafrø, sukker, salt og kakao/kakao. Varm forsiktig kokosolje og sirup sammen i en liten panne til de har smeltet og blandet seg. Hell over tørre ingredienser og bland godt. Fordel blandingen jevnt på stekebrettet. Stek i 17-24 minutter mens du rører halvveis. La avkjøles helt og oppbevar deretter i en lufttett beholder. Når den er avkjølt kan du også legge til noen sjokoladechips eller tranebær! • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button