Middagsoppskrifter

Å ha disse VANILJE PROTEIN PANNEKAKER er en ideell start på enhver dag jeg vanligvis…

Å ha disse VANILJE PROTEIN PANNEKAKER er en ideell begin på enhver dag jeg er vanligvis et morgenmenneske, males jeg synes det er så vanskelig å gå over og tilpasse meg disse dystre morgenene og finne meg selv som naked ønsker å være koselig i sengen så mye lenger planlegge en god frokost og ha en liten morgenrutine er nøkkelen for øyeblikket oppskrift- 1 banan 1 kopp havre 1 half of kopp plantemelk 1 skje vegansk vaniljeproteinpulver (jeg brukte kvinners beste som er fint, males har litt mer søtningsmiddel i enn jeg vil ha) half of ts kanel half of ts bakepulver rosa av salt olje til matlaging legg alle ingrediensene i en blender og kjør til den er jevn. varm olje i en stekepanne på middels høy varme og legg røren i ca dynkede dessertskjeer i pannen ved å bruke baksiden av skjeen til å spre i sirkulære former. Når bobler begynner å dukke flipp. stek på begge sider til de er gyldenbrune. pålegg: frosne blåbær mikrobølgeovn i 30-talls trinn til tint aldi vanlig soya yog kanel avskallede hamp frø ville også være veldig fint med et par blåbær poppet inn i pannekakene mens de koker! • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button