Middagsoppskrifter

Alt jeg sier er at hvis jeg bare kunne spist én frokost resten av livet…

Alt jeg sier er at hvis jeg naked kunne spist én frokost resten av livet, kan det være denne RØKTE TOFU-MUFFINEN MED HOLLANDAISE-INSPIRERT SAUS Å LAGE: Røkt tofu- Presset i min 1 time. Delt i to skiver og deretter stekt til den er sprø og brun. Spinat- vil i panne med litt vann Hollandaise-inspirert saus- Ca. 50 g tofu (kunne bruke silke, males jeg brukte naked vanlig quick da det var det jeg hadde for hånden, four ss melk) 2 ss næringsgjær Skvis av sitron 1 ts dijonsennep half of ts gurkemeie Klyp salt og pepper. Bland til den er jevn og varm deretter på lavt i et par minutter i en panne til den er gjennomvarme – kan alltids tilsette en dæsj mer melk hvis den er for tykk. Sett sammen på en ristet muffins med noen skiver fersk tomat, chiliflak, pepper og vårløk Inspirert av hotforfood 🤍🤍 • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button