Middagsoppskrifter

Alt jeg sier er at jeg råder deg til å droppe det du gjør akkurat nå for å gå…

Alt jeg sier er at jeg råder deg til å droppe det du gjør akkurat nå for å lage denne TOFU RAMEN, drømmenudler. Oppskrift- Ca. 400 g quick tofu (greatest om den presses over natten) three kopper grønnsakskraft Ca. 180 g flate risnudler 1 ss brun miso Juice 1/2 lime 1/2 rød paprika Omtrent 6 lukket kopp sopp 1/2 liten gulrot 1 hvitløksfedd fersk ingefær 1 ss 1 vårløk 1/2 liten rød chili 1 ss maisstivelse (valgfritt) 1 ts røkt paprika Forvarm ovnen til 180 grader Dice tofu og ringle over litt soyasaus og ha på maisstivelse (kan hoppe over dette trinnet, det hjelper dem naked å bli sprø). Stek i omtrent 20 minutter til de er gylne og sprø. Skjær grønnsaker i tynne skiver og finhakk hvitløk og ingefær. Tilsett litt olje i en panne, stek hvitløk og ingefær i et par minutter og tilsett deretter pepper og gulrot. Stek i ytterligere 2-5 minutter, tilsett deretter sopp og røkt paprika og stek i ytterligere 5-Eight minutter. La i mellomtiden småkoke grønnsakskraften i en egen gryte, og skru ned litt og tilsett miso, limejuice, vårløk (fint skiver), chili (finskåret og uten frø). Tilsett deretter grønnsaker og tofu i buljongen og la det småkoke mens du koker nudlene (bruk instruksjonene på pakken minus et minutt eller to så de fortsatt er al dente) Tilsett alt sammen og server og topp med det du måtte ønske! Jeg brukte koriander, reddik, vårløk, spinat, kimchi og hvite sesamfrø. Sidenotat- Jeg var veldig utålmodig og bestemte meg for å ikke koke nudlene mine separat, og det var fortsatt kjempegodt, males de sugde opp all buljongen): så hvis du vil ha superb suppenudler, anbefaler jeg å lære tålmodighetens kunst som jeg tydeligvis ikke har.. Nyt meg amours! • • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button