Middagsoppskrifter

April Våren er endelig her!! Jeg har definitivt opplevd mye mer h…

April🦋💐🕊 Våren er endelig hereee!! Jeg har definitivt opplevd mye mer håp, spenning og føler meg mer åpen for forandring i det siste. En intensjon jeg setter for denne måneden er å begynne å implementere endring og ta grep på de tingene jeg ønsker å bringe inn i livet mitt i stedet for å vente på at endringen kommer til meg eller komme med unnskyldninger. Et kraftig lite sitat å fokusere på for april- «Enhver dealing with er ofte bedre enn ingen dealing with, spesielt hvis du har vært quick i en ulykkelig situasjon i lang tid. Hvis det er en feil, lærer du i det minste noe, i så fall er det ikke lenger en feil. Hvis du forblir quick, lærer du ingenting.» Eckhart Tolle Noe av det jeg kommer til å ta til meg denne måneden- ❂ Norwegian Wooden-bok av Haruki Murakami ❂ Girls Who Run With the Wolves-bok av Clarissa Pinkola Estés ❂ Make Shift Occur-podcast av Samantha Each day ❂ Manifestation Babe-podcast av Kathrin Zenkina Mini smoothiebolle- Frossen banan Spinat Vanlig soyayog Malt lin, goji og gresskarfrøblanding Granola Marmorert bananbrødoppskrift – følg bananbrødoppskriften på mitt forrige innlegg, males del røren i to og tilsett 1-2ss kakao/kakaopulver og en liten ekstra skvett melk. Hell de separate rørene i formen etter tur og bruk deretter en kniv til å lage en liten virvling på toppen Glade aprillover🧚🏼‍♀️🤍 • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button