Middagsoppskrifter

Avokadoskiver på FLEEEEEK Denne bollen var det deiligste jeg har spist …

Avokadoskiver på FLEEEEEK 😎✨ Denne bollen var det mest delikate jeg har spist hele måneden 🥵 og det tok naked omtrent 20 minutter eller hvor lang tid det tar å koke ris 😉 Ingen tid å kaste bort, la oss sette i gang… Hva du vil trenger: Laks (jeg skjærer TJ-stykkene mine i 3, de andre 2 flavaene blir lagt ut snart 👀) TJ Soyvaki/Teriyaki-saus Jasminris Edamame Avokado Valgfritt – kokoskrem Hva du skal gjøre: Mariner laksen i teriyakisaus litt før du setter den i luftfrityren i 10 min 350 ELLER (for venner som ikke er airfryer-venner) stek 400 i 12 min (innvendig temp på 145°) Kok ris i henhold til instruksjonene og tilsett kokoskrem etter smak og salt Damp edamame og sauter i teriyakisaus Topp med litt sesamfrø og DDD NYT 😋 • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. This is everything 😍😍😍 YUM!! Looks so darn delicious Lex!! Love salmon and avocado combo 💚🥑👌

Back to top button