Middagsoppskrifter

Beklager at jeg har vært MIA nylig, jeg er midt i en kvart livskrise Men …

Beklager at jeg har vært MIA nylig, jeg er midt i en kvart livskrise, males denne kaken gjør definitivt livet mitt mye søtere 🥺 Mamma overrasket meg med den i helgen ❤️ Det er thedessertisten ekstreme cookie dough cake, toppet med spiselig kakedeig!!! Nam!! Hvis du er i det nordlige Westchester-området, sjekk henne definitivt ut!! Kommer tilbake til mine faste matinnlegg snart 🤍🖤❤️

Related Articles

15 Comments

  1. #cake #birthday #birthdaycake #cookiedough #cookie #cookiecake #cakes #cakedecorating #cakesofinstagram #cakepops #cookiedecorating #cookiesofinstagram #dough #ediblecookiedough #birthdaygirl #nyc #westchester

  2. What a gorgeous cake! Belated happy birthday 🥳

  3. Happy birthday! Don’t worry, I had a quarter life crisis as well 😂 Well, actually, I think I had mine at 22-23 haha. This cake is such a beautiful cake though! Well done to mum on getting you this 😍

  4. Happy Birthday gorgeous lady ❤❤❤ what a beautiful cake and a perfect way to celebrate 25 🎉🎉🎉

Back to top button