Middagsoppskrifter

Brokkoli grønnkålskorpe, bjørnebærpesto balsamicopizza WOW – det er en munnfull…

Brokkoli grønnkålskorpe, bjørnebærpesto balsamicopizza 🍕 WOW – det er en munnfull deilighet 🤤 Trenden før fetaostpasta brøt internett 🙄 Jeg så denne på tik tok for et par uker siden, og måtte prøve den med en sunn vri selvfølgelig 🥦 Det sto også på menyen hos haswellgreensnyc for noen måneder siden 🤩 Jeg elsket det da, og jeg elsker det nå ❤️ Jeg vet det er litt rart – hele frukten på pizza-greia 🫐 og stol på meg, det er et vanskelig nei når det kommer til ananas 🍍 males denne var en 10/10! Jeg kokte skorpen i henhold til boksen (traderjoes brokkoli grønnkålskorpe, males enhver skorpe vil gjøre det) Når det var på tide å legge til pålegg, smurte jeg på litt TJs vegansk grønnkålspesto og drysset mozzost, bakt i three minutter og deretter tilsatt bjørnebærene og balsamicoglasuren og stekt på høy i 2 min. Og der har du det, fancy fruktig deilig pizza 🍕

Related Articles

15 Comments

  1. What amazing flavours 🙌❤️ I love that there is blackberries on your pizza!!!

Back to top button