Middagsoppskrifter

CHIA BÆRSYLTE raskt, enkelt og rett og slett guddommelig. En av mine favoritt ting å lage i…

CHIA BÆRSYLTE raskt, enkelt og rett og slett guddommelig. En av mine favorittting å lage om morgenen for øyeblikket, spesielt på grøt. Oppskrift – Naked ta en håndfull frosne bær og stek i mikrobølgeovnen i ca. 1 minutt til de er smeltet og flytende. Bruk en gaffel til å mose bærene litt, og tilsett deretter ca 1 ts chiafrø og så mye søtningsmiddel som ditt hjerte ønsker (f.eks. lønnesirup, brunt sukker, agave). Bland sammen og la avkjøle i noen minutter, i løpet av denne tiden vil chiafrøene utvide seg og gjøre den fin og tykk. Et voila, jeg spiste min på litt surdeigstoast med peanøttsmør, banan, tørket kokosnøtt, ekstra chiafrø og sirup. God internasjonal kvinnedag!! Jeg håper alle starter mandagen sin med litt nærende mat og føler seg uthvilte og optimistic for uken som kommer🦋 • • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button