Middagsoppskrifter

Cinco de Mayo, men gjør det ~rent og næringsrikt~ Ikke misforstå, jeg vil være …

Cinco de Mayo, males gjør det ~hire og næringsrikt~ 🤩✨💃🏼 Ikke misforstå, jeg skal kose meg med tequila og taco i kveld 🌮🍹 males når jeg vet at jeg kommer til å gå av sporet senere liker jeg å spis ganske hire resten av dagen for litt ~balanse~ Jeg bestemte meg for å lage ‘taco’ salater til lunsj denne uken 😋 Jeg setter taco i anførselstegn bc det er ikke tacokjøtt eller krydder, så det er mer en sørvestmedley, males tacosalat ruller lettere av tungen 👅 Slik lagde jeg det… Det du trenger: Romaine svarte bønner Tomat Jalapeño Rødløk Avokado Mais (bålstekt fra TJs hvis du føler deg spunky) Pico de Gallo (lag din egen eller kjøp, gruver fra TJs- superrene ingredienser) Vanlig fettfri gresk yoghurt (rømmesub) Lime Hva du skal gjøre: Det eneste forberedende arbeidet du trenger er å hakke opp grønnsakene dine og tine maisen hvis den er frossen Når du tiner maisen Jeg tilsatte rødløk og jalapeños for å tilsette litt ✨krydder✨ males selvfølgelig en personlig preferanse. Ellers sett sammen salaten din 🥗 Og ikke glem å spise ekte taco på et tidspunkt i dag ❤️ • • •

Related Articles

15 Comments

Back to top button