Middagsoppskrifter

De mest kremete KOKOSNØTTNUDLENE. Jeg trodde min besettelse av peanøttsmør hadde r…

De mest kremete KOKOSNØTTNUDLENE. Jeg trodde min besettelse av peanøttsmør hadde nådd sitt maks før jeg lagde disse nudlene, de er rett og slett utsøkte og et should å prøve for alle andre peanøttsmørelskere. Oppskrift (serverer 2) – 2 fedd hvitløk 1 ts fersk ingefær 200 g ca valgfrie nudler (jeg gikk for flate risnudler) 125 g tett kopp sopp (omtrent en halv pakke) 2 vårløk 1 rød paprika half kopp frosne edamamebønner ( kan brukes til frosne erter) 1/four hode brokkoli 1/four boks kokosmelk 1/four kopp glatt peanøttsmør 1 ss soyasaus 1 lime Finhakk hvitløk og ingefær og stek i en klatt olje (helst sesamolje) for et par min. Finhakk brokkoli og pepper og tilsett deretter i stekepanne med edamamebønner og en skvett vann om nødvendig. Stek i ytterligere four minutter, tilsett deretter hakket sopp og vårløk med en skvett vann og soyasausen og stek i ytterligere 5-Eight minutter til sopp har redusert størrelse. (Kok nudler etter pakke) Ha i peanøttsmør, kokosmelk og limejuice og reduser varmen. Kok til de er gjennomvarme, tilsett nudler, bland og server. Jeg toppet med koriander, sesamfrø, chiliflak, ekstra vårløk og kimchi. • • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button