Middagsoppskrifter

Denne “TUNFISK”-SANDWICHEN med KIKERT med surdeig er ærlig talt alt jeg trenger for å få meg…

Denne “TUNFISK”-SANDWICHEN med KIERTER med surdeig er ærlig talt alt jeg trenger for å komme meg gjennom til slutten av uken. Husk å ta deg tid til deg selv hver dag og ta hensyn til hvile gjennom uken, ikke naked i helgene, alt krever balanse og du kan ikke trives hvis du er utbrent! Oppskrift- Kikerter (avrent og skyllet) Vegansk mayo (jeg brukte Tesco’s) Dijonsennep Sitronsaft Hvitløkpulver Løkpulver Sukkermais Kapers Klype salt og pepper Mix kikerter, majo, sennep, sitronsaft, hvitløkspulver, løkpulver, salt og pepper (eller mos med en gaffel) bland så inn søtmais og kapers. Jeg hadde min i ristet surdeig med agurk, tomat, rødløk og salat. • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button