Middagsoppskrifter

Det blir VARMT her inne Dette er blant de 5 beste tingene jeg noen gang har laget Ikke bare …

Det blir 🔥VARMT🔥 her inne Dette er blant de 5 beste tingene jeg noen gang har laget 🙌🏼 Ikke naked var det deilig, males (som alltid) var det sååååååå enkelt å lage!! Jeg fant oppskriften på tik tok – stealth_health_life Jeg vil ikke få deg til å vente lenger, la oss naked gå rett inn i det… Hva du trenger: Kyllingbryst (jeg brukte ca. 2,5 tykke biter som jeg kuttet i eight mindre biter) Quest-proteinchips (jeg brukte 2 poser ranch) Panko-brødsmuler All-purpose mel 2 egg Frank’s Buffalo Sauce Krydder – salt, pepper, paprika, hvitløkspulver, løkpulver Hva du gjør: Financial institution kyllingen til de er tynne biter og kutt til ønsket størrelse Crest-blandinger – mel med krydder oppført ovenfor; sammenpisket egg med en dæsj av bøffelsausen, smuldret chips med litt panko (mål avhenger av størrelsen på kyllingen din, så jeg skal ikke si det, males mindre er mer 🙂) Ta kylling og dypp i melblandingen, deretter egg, deretter brødsmuleblanding (belegg jevnt med alle stasjoner) Stek i luftfrityreren i ca. 15 minutter (eller til innvendig temperatur er 165°F) Etter ca. 10 minutter, ta kyllingen ut og dekk jevnt med mer Frank’s Buffalo saus før Når jeg satte den inn igjen for å fullføre brukte jeg merket 647s boller som naked er 80 cals og 14 netto karbohydrater! Kombiner med hjertesalat, sylteagurk og honning sennep og stylish fil a kind saus og NYT 😋 Coleslaw: 1 pakke strimlet hjertesalat blanding Juice av 1 lime 1 helbredende ss lite Mayo 1 ts olivenolje Krydre med salt, hvitløkspulver, løkpulver, paprika • • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. Yum Yum!! Love burgers 🍔 and this one sounds delectable 😋😋!!

Back to top button