Middagsoppskrifter

Det er bare slik jeg ruller Hva er bedre når det kommer til hjemmelaget sushi? Smaken…

Det er naked sånn jeg ruller 😎🍣 Hva er bedre når det kommer til hjemmelaget sushi? Smaken eller tilfredsstillelsen av å si “I MADE THAT”!! Mitt andre forsøk på å lage sushi var en suksess 🙌🏼 Jeg skal ikke gå nærmere inn på hvordan jeg skal lage den, males jeg vil fortelle deg ingrediensene jeg brukte og ideas jeg har for å få sushien din ned til en ” T”. Jeg anbefaler definitivt å se en YouTube-video eller en tik tok-video av hvordan du lager den – de er veldig nyttige!!! Så la oss komme inn i det… Hva du trenger: Tangpapir Sushiris (kokt sushiris med riseddik, salt og sukker) Sesamfrø Kokosnøttaminos eller soyasaus Syltet ingefær og eller wasabi California Roll – imitert krabbekjøtt ( jeg fikk min fra en H mart) Agurk skåret i tynne spyd Avokado tynne skiver Spicy Tuna – Ahi tunfisk, finmoset (dealer Joe’s) Spicy Mayo (Mayo + sriracha) Avokado hvis du liker det Du vil også ha en bambusmatte å rulle den (foret med plastfolie for å unngå å feste seg og rot) Suggestions – 1. Når du jobber med risen, våt fingertuppene så ofte du trenger – den er superklebrig 2. Når du topper tangen med ris, legg kun en tynt lag på, hvis du ser på bildet har du to lag eller ris og tang, så gjør det for tykt vil du naked ende opp med at du spiser riskuler 3. Også når du skjærer sushi i biter, våt kniven 4. Ikke fyll den for mye med ting, ellers vil den ikke holde seg sammen 5. Avkjøl risen i kjøleskapet før du arbeider med den 6. SE EN YOUTUBE-VIDEO FOR Å GJØRE HVA DU GJØR FØR DU GJØR DET!! • • • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. Now that’s an excellent way to roll 🍣😍!! I adore sushi 🙌❤️ looks so good Lex!!

Back to top button