Middagsoppskrifter

Det er vanskelig å komme opp med nytt innhold, når jeg bare vil lage alle tingene jeg…

Det er vanskelig å komme med nytt innhold, når jeg naked vil lage alle tingene jeg allerede har lagt ut om og om igjen og om igjen😩😋 For eksempel: skinnytaste falafeloppskrift 🧆 Denne laget jeg tilbake i sommer, og jeg har fortsatt tenk på det hver dag👍🏼 Alt du trenger er en foodprosessor/blender, airfryer/ovn, og noen få husholdningsingredienser 🤩 Det var så enkelt, males sluttresultatet ble TOP KNOTCH 🏆 du vil også føle deg som en kjøkkentrollmann når du er ferdig 🧙🏼‍♀️ Det du trenger… 1 boks kikerter 1 Liten gul løk three fedd hvitløk, hakket eller three ss finhakket 1/three c persille 1/three c koriander 1/three c vårløk 1 ts spisskummen half of ts havsalt 1/eight ts røde pepperflak 1 ts bakepulver four ss universalmel Hva du skal gjøre… Legg alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor Mix Rull til kuler Air fry 350 for ca 15 min, snur halvveis Hvis du bruker en ovn ville jeg bake 400 i ca. 20 min eller til de er gyldne. Server i en pitabrød israelsk salat (kitt på hjulet), hjemmelaget hummus (kitt en ny snelle) og hakket romain 🥙

Related Articles

15 Comments

  1. Omg I love @skinnytaste’s recipes 🙌🏼 I check her website weekly 😍

Back to top button