Middagsoppskrifter

det har gått et minutt siden jeg observerte taco tirsdag, og alt jeg har å si er at jeg MIS…

det har gått et minutt siden jeg observerte taco tirsdag, og alt jeg har å si er at JEG SAVNET DEG 😋🌮 Jeg pisket opp dette på omtrent 20 minutter – jeg, WILD 🐯 Ikke kaster bort tiden din, så la oss naked sette oss rett inn i det.. Det du trenger: Shrimpies Tortilla (jeg bruker carb steadiness mission full wheat avenue tacos, som smaker som en vanlig mel tortilla 💯) Avokado Tomat Rødløk Lime Salsa Taco krydder (spisskummen, chili, hvitløk, oregano, salt, pepper og cayenne for spice) Hva du vil gjøre: Hvis rekene dine er frosne, tilsett dem i kaldt vann og når de synker er de klare til bruk. panne med litt kokespray Stek den ene siden i 3-5 minutter og vend så (du vet at de er ferdige når de krymper opp lol) Guac – Mos en avokado Tilsett hakket tomat, hakket rødløk, limejuice, finhakket eller pulverisert hvitløk og salt Jeg ville ha en chipotle-saus, så jeg lagde en med salsa og Mayo… ville helst ha vært med gresk yoghurt eller rømme, males hadde ikke så praktisk Ikke avbildet – syltet løk Legg rødløk til en beholder som har halvparten eddik (eplecider eller hvit eller begge deler), halvparten varmt vann, 1 pakke søtningsmiddel og salt La stå i minst en time Gleder meg til å spise dette resten av uken 🤩 • • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. Omg!! Yum!! I love prawns and this looks like a glorious combination!!

Back to top button