Middagsoppskrifter

Dette er min første hjemmelagde BAGEL CHEESE & SEITAN TOASTIE, og jeg tror jeg kan ha…

Dette er min første hjemmelagde BAGEL CHEESE & SEITAN TOASTIE, og jeg tror jeg kan ha startet en ny avhengighet. For seitan- 1 kopp important hvetegluten 1/four kopp kikertmel 1/four kopp næringsgjær 1 ts salt half of ss hvitløkspulver 2 ts chili 1 ss røkt paprika 2 ts karripulver 1 ss oregano klype grønnsak salt buljong 1 ss soyasaus 1 ss sriracha (kan brukes til annen varm saus eller Tom-pasta) 2 ts flytende røyk Bland vått og tørt separat, og bland deretter. Elt på en lett blomstret overflate (jeg bruker ofte naked vanlig mel til dette) i noen minutter til det stivner litt. Kok opp en stor kjele med vann. Legg seitanen på litt tinnfolie og strekk den ut så den er omtrent lang, så pakk den godt inn og vri kantene. Ha i det kokende vannet med lokk på og skru ned varmen umiddelbart. La stå i 20 minutter, og snu og la stå i ytterligere 20. La avkjøles før du skjærer i skiver (oppbevar restene i kjøleskapet i en lufttett beholder) Jeg ristet lett en bagel, så på den ene siden la jeg dijonsennep, på den andre la jeg vegansk majo (Hellmans er min favoritt). Deretter la jeg en skive av Tescos veganske jalapeño-ostskiver, rødløk, seitanskiver, spinat og en annen skive ost. Jeg smurte den ene siden med flora og la med forsiden ned i en panne med middels høy varme. Legg et lokk på toppen og trykk ned la stå i et par minutter, smør deretter den andre siden og gjenta. Stek til den er gyldenbrun og osten har smeltet! • • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button