Middagsoppskrifter

Dette er tegnet ditt for å kjøpe en luftfrityrkoker. Jeg har laget disse kalkunburgerne før…

Dette er tegnet ditt for å kjøpe en airfryer 🤞🏼 Jeg har laget disse kalkunburgerne før, males det var første gang jeg kastet dem i airfryeren og boy oh boy gjorde det en forskjell 🤤 Jeg har energy xl air fryer… 10/10 ✨ Så uansett, disse greske kalkunburgerne. La oss gjøre det … Det du trenger: 1 pakke magert malt kalkunkjøtt Dampet spinat (jeg brukte omtrent en halv pose TJs frosset, males fersk fungerer også. Naked go på at den er visnet) Fetaost (jeg brukte omtrent 1/ 2 c smuldret) Rødløk i terninger (surert mine med spinaten for ekstra smak) Krydder – spisskummen, hvitløkspulver, rød pepperflak, salt, pepper Hva du skal gjøre: Tilsett løk og spinat i en panne på middels varme til spinat er visnet. Tilsett grønnsakene, fetaen og krydderne i det malte kalkunkjøttet og legg til godt kombinert Kind til karbonader og luftstek (steik) 400 i 15 minutter, bla halvveis Go på at innvendig temperatur er 165° før du tar dem ut av ovnen spiste jeg min i en salatwrap med tzatzikisaus og israelsk couscous på siden For å lage tzatziki kombinerer du finhakket agurk med vanlig gresk yoghurt og finhakket hvitløk NAMMEN NYT 😝 • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. That turkey patty looks so moist and flavorful! Well done!👏

  2. Your media hit my feed and it’s really amazing!💎👍👍 But why comments section is too quite?!😐 This tool can help you, dm @bestgaljenn.

Back to top button