Middagsoppskrifter

En lunsj du kan lage på 5 minutter er en lunsj for meg, jeg har sagt dette et par…

En lunsj du kan lage på 5 minutter er en lunsj for meg 🙂 Jeg har sagt dette et par ganger de siste to månedene, males jobben er gal akkurat nå (derav hvorfor jeg har vært mindre aktiv enn normalt) ☹️ Males det betyr at jeg har mindre tid til å lage mat og trenger raske måltider å lage og gå videre 🌀 Salater er perfekt for det, naked sleng en haug med tilfeldige ting i en bolle og BOOM 💥 du er ferdig. Denne salaten besto av: Hakket romaine Jalapeño kyllingpølse (TJs merke) Linser (også TJs merke – og gutt er de sååå gode) Cherrytomater Rødløk Grillet sopp Gode årstider pakke/lag deg salatdressing Jeg har spist denne salaten hver dag for lunsj de siste to ukene 🤤 og jeg er fortsatt ikke lei av det 🥺 Også vær så snill og gjør deg selv en tjeneste og hent linsene fra Dealer Joe’s 💣 SÅ GODE GUTTER 👌🏼

Related Articles

15 Comments

  1. This looks so delicious! Can’t believe it took only 5 mins

  2. Omgosh work has been crazy for me too! I’ve been so run off my feet lately! These quick easy meals are perfect for us busy bees! 💕

Back to top button