Middagsoppskrifter

ÉN PANNE, 20 MIN LEZZGETIT Jeg er midt i min travle sesong, noe som betyr at jeg skal…

ÉN PANNE, 20 MIN 👊🏼 LEZZGETIT Jeg er midt i den travle sesongen, noe som betyr at jeg skal tilberede maten igjen (selv om jeg ikke er på kontoret) og lage superenkle måltider med smak som denne (så følg med 👀) Uansett, la oss komme inn i oppskriften… LAKS: Profftips – den beste måten å tine frossen fisk på, med hvilken som helst fisk, er i kaldt vann i alt fra 20 min-1 time avhengig av fisk og frigidness Mens laksen tiner Lag en marinade med olivenolje, sitronsaft, salt, pepper, gurkemeie, chilipulver, cayenne og hvitløkspulver Pensle marinade på fisk VEGGIES: Jeg brukte brokkolini og Brussel, males naked krydret med olivenolje, salt og pepper Jeg bakte alt dette 415 i 7 min intervaller, snudde grønnsakene hvert 7. min. Jeg tok grønnsakene av etter 14 min, males laksen min trengte mer tid fordi stykket var så stort, så jeg kastet det tilbake inn i ytterligere 7 min Lagde også en TAHINI dressing ved siden av , som besto av en ss tahini, juice av 1/four sitron, klatt olivenolje og salt MMMMMMM!!! 😋 Jeg puttet naked ren quinoa med litt salt etter smak på stedet mitt, males endte opp med å ikke spise det lol Gleder meg til å spise dette igjen til middag i kveld 😍

Related Articles

15 Comments

  1. Yummy 😍😋 I love everything about this meal … perfection 👌❤

Back to top button