Middagsoppskrifter

Har du noen gang sett en mer strålende TOFU-SANDWICH? Dette er første gang jeg prøver…

Har du noen gang sett en mer strålende TOFU-SANDWICH? Dette er første gang jeg prøver panert tofu, og det var så godt! Sidenotat – er jeg den eneste som alltid rister brødet lett for smørbrød??? Oppskriften er inspirert av livsgoodfood 🤍🤍- 1 ss brødsmuler (jeg brukte panko da jeg hadde noen allerede, males du kan naked blande sammen din egen) 2 ts italiensk krydder 1/2 ts hvitløkspulver Klype salt og pepper Olivenolje Forvarm ovnen til 220oC Bland først brødsmulene, italiensk krydder, salt, pepper og hvitløk. Få to tykke skiver quick (eller presset) tofu og gni litt olje på dem og legg dem i brødsmuleblandingen. Stek i ovnen i ca. 30 minutter (snu halvveis) Få to skiver lett ristet brød og kvel den i hummus, tilsett spinat og agurk i skiver og deretter tofu og en skvett sriracha • • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button