Middagsoppskrifter

Hei høst Og hei, jeg er tilbake!! Tok en liten pause for å ta igjen livet, men…

Hei høst 👋🏼🍁 Og hei, jeg er tilbake!! Tok en liten pause for å ta igjen livet, males klar til å spise godt igjen 😛 Og starter min retur med denne høstinspirerte salaten. Jeg har gått tilbake til kontoret og trenger disse deilige og næringsrike enkle måltidene for å holde meg fornøyd og energisk gjennom dagen. Jeg vil ikke få deg til å vente lenger, la oss naked gå rett inn i det… Hva du trenger: Grønnkål Søtpotet kikerter Bella-sopp Druer Rødløk Valnøtter Feta- eller geitost Tahini Sitron Olivenolje Honning Hvitløk Krydder – Salt, pepper, spisskummen , kanel hvitløkspulver osv. Hva du skal gjøre: For å tilberede søtpotetene – Skjær i terninger, drypp lett med olivenolje, smak til med spisskummen, kanel, salt og hvitløkspulver Luftstek i 20 minutter ved 400°, rist halvveis For å tilberede soppen – Drypp med olivenolje og smak til med salt, pepper og hvitløkspulver. Stek ved 400° i ca. 15 minutter, bla halvveis i For å forberede dressingen – Tilsett tahini (ca. 1/four c) til en bolle Saften av 1 sitron 1 ss olivenolje 1 ts hvitløk 1 ts honning Salt til å krydre Valgfritt – luftsteke kikerter (jeg har en oppskrift på dette et sted på siden min) Til slutt setter du sammen salaten din ✌🏼 • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. I love the sound of this salad😍

  2. Oh YUM!! This salad looks incredible 😋 😍 please send 🙏😃‼️

Back to top button