Middagsoppskrifter

Her meg ut kikerter som dessert, jeg har gjort dette før, men for nybegynnere…

Her meg ut 🤔 kikerter som dessert 😱 Jeg har gjort dette før, males for nybegynnere tar jeg tilbake denne oppskriften og setter en vri på den 😋 Vi lager kikertkakedeigpudding/is 🍦 Ja, du hørte meg rett 😜 Nå før du dømmer, husk at kikerter har mer konsistens enn smak, og de tar egentlig naked smaken av det du legger på den‼️ La oss komme inn på det – hva du trenger… 1 boks kikerter/garbanzo bønner 2 haugevis av nøttesmør (jeg brukte mandel) 1 ts vaniljeekstrakt 1/four ts salt 1/three c agave eller lønnesirup Mandelmelk for å tynne ut Sjokoladebiter Hva du skal gjøre… Legg til alle ingrediensene, bortsett fra sjokoladebitene, til en blender og kjør til vi blir kombinert og kremaktig. Brett inn så mange sjokoladebiter du vil. Legg i en beholder og oppbevar i kjøleskapet hvis du vil ha pudding, og fryseren hvis du vil ha is Og der har du det, en superenkel dessert med høyt proteininnhold 🍪

Related Articles

15 Comments

  1. This looks very delish! 🙌

Back to top button