Middagsoppskrifter

Ingen Cho Nachos!!! Jeg spiser ikke salat til lunsj kan du tro det, fordi…

Ingen Cho Nachos!!! Jeg spiser ikke salat til lunsj 😱 kan du tro det, for jeg kan ikke?! Disse blomkål-nachoene var enda bedre enn de ser ut 🤤 Fulle av grønnsaker og smak. La oss komme inn i det … Hva du trenger: Blomkålbuketter Svarte bønner Mais Tomat Løk Jalapeño (valgfritt) Lime Avokado Vanlig 0 % gresk yoghurt Krydder – spisskummen, chilipulver, cayenne, oregano, salt og pepper (eller en pakke med tacokrydder) Avokadooljeost (jeg la ikke til dette f.eks. jeg prøver å eliminere så mye meieriprodukter som mulig, og jeg gikk ærlig talt ikke glipp av det, males det ville definitivt vært så bra) Hva du vil gjøre… Skjær blomkålen i tynne biter. med olje og krydder Frityrkoker (eller stek) ved 400°C i ca. 15 minutter, riste halvveis. I mellomtiden, tilbered grønnsakene ved å kutte opp tomat, løk og jalapeño og tilsett saften av en lime for en pico de Gallo Sett sammen nachos og nyt 😊 • • •

Related Articles

15 Comments

  1. This recipe is so easy and yet so delicious 😍 loved it. Will definitely try❤️

Back to top button