Middagsoppskrifter

Jeg elsket dette måltidet SHWARMA’ch (badum ts) Jeg vet at jeg sier dette så ofte at det gjør…

Jeg elsket dette måltidet SHWARMA’ch (badum ts 🥁) Jeg vet at jeg sier dette så ofte at det egentlig ikke har noen mening lenger, males dette er en av mine favoritttallerkener jeg noen gang har laget 🥙🤪 Og det gjorde jeg ikke må gjøre mye for å komme til sluttproduktet 🥳 VI ELSKER MÅLTID MED LAVT VEDLIKEHOLD 🔥 Stort sett alt var fra traderjoes, bortsett fra pitabrødet som er josephspitabread som du finner på ✨favorittene✨-høydepunktet mitt! En pita er 60 cals, 7g netto karbohydrater og 6g protein, males jeg bruker naked halvparten til måltidet mitt! Det du trenger… traderjoeslist kylling shwarma lår (formarinert, og kok i henhold til emballasjen) Strimlet salat i terninger tomat i terninger Agurk i terninger Rødløk (og syltet hvis du er i det 😉 Jeg har lagt ut oppskriften på syltet løk på ✨oppskriften✨ høydepunkt) Tahini Sitron Olivenolje (hvitløk tilsatt anbefales) Salt Du kan også lage litt hummus, som jeg har min oppskrift på i en 🎞-snelle, males det hadde jeg ikke tid til å lage denne uken Okay, så la oss komme inn på det, hva du skal gjøre… Del den allerede kokte kyllingen din. Legg agurken, tomaten og løken i terninger i en beholder og press saften av en sitron over dem og bland godt (aka lag israelsk salat) Lag din tahinidressing (ca. 2 ss tahini, saften av en kvart sitron, ts olivenolje, en klatt salt – dette holder deg sannsynligvis hele uken) Smør tahini på pitaen Fyll pitaen med grønnsaker og kylling og syltet løk Det var det lol 🔚 Jeg paret min med en gresk salat, som naked var rester av grønnsaker, feta og balsamicodressing 🥗 Kunne heller ikke glemme noen av favorittene mine – fylte drueblader 😋 disse var fylt med quinoa i stedet for ris 🍚 Jeg fikk dem på traderjoes og de var bombe 💣

Related Articles

15 Comments

  1. This is the best! Love it😍

  2. Yummy!! I love everything about this meal, especially the stuffed grape leaves 😍😍🙌🙌

Back to top button