Middagsoppskrifter

Jeg er her for å fortelle deg at hvis du syntes salat var kjedelig, bør du tro om igjen…

Jeg er her for å fortelle deg at hvis du syntes salat var kjedelig, bør du tenke om igjen og prøve denne TOFU SESAMSALATEN. Sesamoljen gjør denne retten så absolutt ikke bytt den ut! Oppskrift- Tofu + Marinade: 200g quick tofu 1 ss soya 1 ss vann half ss ketchup 1 ts risvineddik 1/four ts hvitløk 1/four ts røkt paprika Press tofu (i min 1 time jeg vanligvis gjør over natten) og deretter terninger. Bland sammen marinadeingredienser og deretter marinade tofu i min 1 time (rør halvveis) Salat: 1/four agurk skåret i kvarte 1/four liten rødløk finskåret 1/four rød paprika finskåret 1/four liten boks med mais (valgfritt) /kan sub for revet gulrot) 2 håndfuller spinat Liten håndfull koriander i skiver Dressing: 2 ts sesamolje Saft av half sitron 1/four moset avo Klype pepper Ha alle salatbiter i en stor bolle og deretter dressingingredienser, legg en stor tallerken over toppen og rist. Legg tofu på toppen og nyt! Jeg toppet min med noen hvite sesamfrø (hovedsakelig naked for estetikk). • • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button