Middagsoppskrifter

Jeg fikk i oppgave å lage en vegansk mac and cheese til høsttakkefest og selv om…

Jeg fikk i oppgave å lage en vegansk mac and cheese til Thanksgiving 😱 Og selv om jeg fikk mange komplimenter for retten, sa tanten min til meg at jeg naked skulle kalle den vegansk kremet pasta fordi den lignet mindre ost og mer ~Alfredo/hvit saus~-vibes. Uansett, dette var deilig, enkelt og ganske enkelt å lage. Så la oss gå rett inn i det… Hva du trenger: 1 boks hvite bønner 1 hode blomkål, jeg brukte fersk, males jeg tror frossen ville fungere like bra 1 hode hvitløk 1 strøk melk 1/three c næringsgjær 1 løk, jeg brukte rød, males jeg tror hvilken som helst sort ville fungere Salt & Pepper for å smake Pasta av valget (jeg brukte 2 bokser, så skaler mål basert på hvor mye du bruker) Valgfritt – brødsmuler Hva du skal gjøre: Stek hvitløk – Skjær toppen av hvitløken av så tuppene på feddene er synlige og drypp oliven/avokadoolje på toppen Legg på et stykke tinnfolie og smuldre sammen ender av folien så hvitløken ikke lenger er utsatt. Stek i ovn eller luftfrityrkoker 400 for 40ish min (du trenger kanskje mindre temp/tid for airfryer, så maintain et øye med det) Saus- Damp og grovhakk blomkålen din så den blir i mindre biter (lettere å blande) Hakk løken (trenger ikke være for mye) fint fordi vi blander det) I en panne surr blomkål, løk og bønner (ikke tøm dem) på en panne i 5-7 minutter og ha deretter i en airfryer eller blender og pulser noen ganger til fin Ha i havremelk, næringsgjær, hvitløk og krydder og bland til mer kremet, godt kombinert og saus. Hell over den kokte pastaen og bland godt Valgfritt – legg i en ovnssikker kind og topp med brødsmuler, stek ved 350° i ca. 20 min eller til de er gyldne Server og nyt 😊 • • • • •

Related Articles

7 Comments

Back to top button