Middagsoppskrifter

Jeg har laget denne typen rett et par ganger, men jeg må fortelle deg denne JACKFRUIT TA…

Jeg har laget denne typen rett et par ganger, males jeg må fortelle deg at denne JACKFRUIT TACO-oppskriften har vært den beste så langt, det er noe med å spise ting i mini wraps også som jeg synes er så mye mer tilfredsstillende oppskrift (for two) – 1 20 ozboks jackfrukt i saltlake avrent og skylt 1 liten hvit løk finhakket four små fedd hvitløk finhakket 1 ss lønnesirup 1 ts soyasaus 1/four kopp grønnsakskraft Skvis lime/sitron Olje 2 ts malt spisskummen four ts malt spisskummen paprika 1 ts blandede urter 1 ts mildt chilipulver Klyp kanel Salt og pepper Tilsett olje i en panne og stek løk, hvitløk og krydder på middels høy varme i noen minutter. Trekk jackfruit fra hverandre slik at den blir i små biter (kutt ned noen av de harde kjernebitene i små biter også) og legg deretter i pannen med lønnesirup, soyasaus, grønnsakskraft og en skvis lime/sitronsaft. rør ofte og kok til væsken har løst seg opp Mini hvite wraps (jeg foretrekker de fra Aldi) Sriracha mayo (eller bland varm saus med annen vegansk mayo) Valgfri salat Vårløk finhakket koriander Avo Neste i tørr stekepanne på med -Høy varme varm opp minitortillaene dine til de begynner å bli brune på begge sider. Smør på sriracha mayo, litt salat (jeg brukte ruccola), jackfruit-“kjøttet”, vårløk, koriander og en skive avo. Jeg tilsatte også noen chiliflak, ekstra kind pepper og hampfrø • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button