Middagsoppskrifter

jeg har offisielt funnet min nye go to comfort food – vegansk “KYLLING” NUDLESUPPE….

Jeg har offisielt funnet min nye go to consolation meals – vegansk “KYLLING” NUDLESUPPE. å spise denne ærlig varmet sjelen min oppskrift tilpasset fra nora_cooks_vegan_ (2 små porsjoner eller 1 stor porsjon som jeg hadde)- 1/2 hvit løk hakket 1 liten stang selleri hakket three små eller 2 retailer hvitløksfedd finhakket 1 liten gulrot skrelt og hakket 2 kopper grønnsakskraft 1/four kopp frosne erter 1/four kopp frossen søt mais rundt 1/2 pakke vegetarianbutcher what the cuck vegansk “kylling” kuttet eller revet i små biter svart pepper liten håndfull finhakket persille liten håndfull finhakket basilikum olivenolje varm en sjenerøs ca av olivenolje i en panne. tilsett løk, hvitløk og selleri og stek i noen minutter til løken har begynt å bli myk, og tilsett deretter gulrot, grønnsakskraft og “kylling”biter. kok opp og la det småkoke i ca. 7-Eight minutter i mellomtiden kok litt pasta (jeg brukte 1 kopp hvit sløyfepasta) til al dente tilsett erter og mais i pannen med andre grønnsaker og kok i et minutt eller to før du rører gjennom pastaen, persille og basilikum. topp med en sjenerøs mengde type pepper og slurp opp den magiske varmende godheten !!¡ • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button