Middagsoppskrifter

Jeg tror jeg har funnet min offisielle trøstemat med denne TOFU MOQUECA STEWEN …

Jeg tror jeg har funnet den offisielle komfortmaten min med denne TOFU MOQUECA STEWEN Moqueca er en brasiliansk fiskegryte som jeg pleide å elske før jeg ble veganer, og jeg er så glad for at jeg endelig har klart å veganisere den. Oppskrift- Ca 400 g quick tofu 1 rød paprika 1 grønn paprika (eller gul hvis du foretrekker det) half hvit løk 2 fedd hvitløk 1 boks kokosmelk 1 boks hakkede tomer 1 liten rød chili Juice av 1 lime 1 ark nori (valgfritt males gjør den mer fiskeaktig) 1 kopp grønnsakskraft 1 ts røkt paprika 75 g ca mange tout (også valgfritt, males gir en fin crunch) 1 ts misopasta (valgfritt) Vårløk og koriander til servering Grovhakk begge paprikaene, finhakk løk, skjær chili (frø) for mindre krydder) og tilsett i en stor oppvarmet gryte med en skvett olje. Stek til den er litt myk (ca. 5 minutter). Del tofuen i terninger og finhakk hvitløken, tilsett begge sammen med skabben i pannen og stek i ytterligere 10 minutter. Rør gjennom paprika og limejuice og tilsett deretter tomer, grønnsakskraft, miso og nori-ark (revet i små biter). La det småkoke i 10 minutter, tilsett deretter kokosmelk og la det småkoke i ytterligere 15-20 minutter. Server med skivet vårløk og koriander og gjør deg klar til å bli virkelig trøstet

Related Articles

Back to top button