Middagsoppskrifter

Kan vi finne ut hvor god denne bollen er. Jeg gjenskapte en av favorittbestillingene mine,…

Kan vi TACO om hvor god denne bollen er 🤤 Jeg gjenskapte en av mine favoritt eatbychloe bestillinger, quinoa taco salatbollen 🌮 den var superenkel å forberede og montere! Det er alt vegansk, males jeg valgte ekte kalkunkjøtt og gresk yoghurt i fritiden min 😱 Så la oss komme inn på det… Hva du trenger: 1 pakke magert malt kalkunkjøtt (eller hvilken som helst type for malt protein) Quinoa Mais Peppers Rødløk Valgfri salat Cherrytomater Salsa Hakket hvitløk Fettfri gresk yoghurt Krydder – spisskummen, chilipulver, hvitløkspulver, salt, pepper, cayenne (for krydder) Lime (Alle mål er preferansebasert, males quinoa jeg gjorde 3/four c) Kalkunkjøtt: Tilsett hakket rødløk og finhakket hvitløk i en panne med en skvett olivenolje eller avokadoolje og la den brunes litt (dette er et alternativ hvis du naked vil tilberede kjøttet lease, det er det jeg vanligvis gjør) Tilsett magert kalkunkjøtt (eller et hvilket som helst malt produkt; ei, biff, tofu, imitert kjøtt, linser) og bland rundt og malt med slikkepotten til den er ferdig tilberedt. Tilsett tacokrydder (en pakke fungerer, males tacokrydder er naked spisskummen, chilipulver, hvitløkspulver , salt, pepper) Når kjøttet er ferdig belagt, legg det i en beholder og du er i gang Quinoasalat: Lag quinoa i henhold til pakken I samme panne som tacokjøttet, tilsett mer hakket rødløk , finhakket hvitløk og olivenolje til det er litt brunet. Tilsett mais og paprika (jeg fikk min fra fra den frosne delen av traderjoeslist) Når quinoaen er kokt, tilsett det i pannen og bland med grønnsaker Smak til og du er ferdig med det! Når du er klar til å knaske… Jeg hakket opp litt grønnkål og romaine Toppet med quinoasalat, tacokjøtt, cherrytomater, salsa, fettfri gresk yoghurt, lime og syltet løk Hvis jeg hadde mer tid ville jeg ha laget en kremaktig korianderdressing, males kan gjøre det senere i uken, så følg med! FYI- oppskrift på syltet løk er i min ✨oppskrift✨-høydepunkt

Related Articles

15 Comments

Back to top button