Middagsoppskrifter

KARAMELISERT KANELBANANGRØT er det søndagsmorgener er laget for. Dette …

KARAMELISERT KANELBANANGRØT er det søndagsmorgener er laget for. Dette er sannsynligvis en av mine favorittfrokoster jeg har hatt på en stund. Min gå til grøt oppskrift (for 1)- 1/2 kopp havregrøt 1/2 kopp vann 1/2 kopp melk (jeg brukte soya) 1/2 ts kanel 2 ts sukker/sirup Klype salt Varm sakte i en liten kjele på lav-middels varme og rør ofte til det får ønsket konsistens (ikke la det koke opp!) Bananer- Skjær banan og legg litt brunt sukker på hver facet (legg sukker på en tallerken og legg banan på toppen da snu – dryss av overflødig så de ikke blir overbelagt) dryss over litt kanel og stek på middels høy varme i litt olje til de er brune på begge sider (ca. 2 minutter på hver facet) Jeg serverte med peanøttsmør, granola og litt mørk choc. • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button