Middagsoppskrifter

La oss gi dem noe til TACO angående dere. DISSE. Jeg er målløs. Makulere…

La oss gi dem noe til TACO-kampen 🥵 Dere. DISSE. Jeg er målløs. Strimlet kyllingtaco, la oss gjøre det… Hva du trenger: Kyllingbryst, obvi (jeg fikk en pakke på $7 fra TJs for referanse) 1 boks salsa (jeg brukte salsa verde) Krydder – chilipulver, spisskummen, hvitløkspulver, tørket oregano, cayenne, salt, pepper Guac-greier – avokado, tomat, rødløk, lime Pico de Gallo-greier – samme ^ minus avo Tortilla’s – Jeg bruker mission carb stability full wheat avenue taco (de er sååååååååå flinke gutter) Hva du vil gjøre : Hvis du har en crockpot, tørk den av og plett kyllingbrystet deri (hvis ikke naked bruk en dyp gryte) Senk med vann og krydderne jeg nevnte ovenfor og la stå i 5-6 timer på middels/høy varme, snu kyllingen annenhver time Når kyllingen er gjennomstekt og kan trekkes fra hverandre med en gaffel, trekker du den fra hverandre med to gafler i strimler, krydres godt igjen (og tilsett limejuice) og bruk nok av salsaen til å beholde den 💦 fuktighet ønsker jeg ville tilsette 0 % gresk yoghurt, males TJS var helt ute 🥺 • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. LOVE!! 💛 We’d love to share it on our digital channels. To agree, please reply #YesCrockpot

  2. Lex, these Tacos look so delicious 😋 😍 perfect looking dinner right there 🙌❤️

Back to top button