Middagsoppskrifter

Må jeg introdusere deg for den enkleste, lekreste, “gå inn på kontoret” godkjente b…

Kan jeg introdusere deg for den enkleste, deiligste, “gå inn på kontoret” godkjent frokost 🍳👋🏼 Jeg har laget disse i årevis, og før Covid pleide jeg å ta dem med på jobb. Nå som jeg skal tilbake til kontoret, begynte jeg å lage dem igjen og glemte ærlig talt hvor gode de er 🤤 Det beste er at de kan tilpasses fullstendig. Så la meg fortelle deg hvordan du lager dem … Hva du trenger … Egg (jeg spiser to om dagen, så jeg lager vanligvis 6-10) En cupcake-boks Toppings (valgfritt) – Kalkunbacon, ost, bønner, grønnsaker, varm saus, i utgangspunktet alt du vil ha i en omelett lol Hva du vil gjøre… Spray cupcake-form med nonstick-spray (dette er viktig, egg er klissere enn du forventer) Nå er det helt opp til deg hva du vil gjøre, blande eller naked slipp egget i formen helt (blir som et hardkokt egg) du kan gjøre 1/2 egg, eggehviter, helt opp til deg. eller topp den med dem før du setter den i ovnen, enten fungerer det… Jeg bruker vanligvis kalkunbacon til å kle bunnen av cupcakeformen og legge et helt egg på toppen. Jeg topper mitt med alt annet enn bagelkrydderet og varm saus. du har en variant av eggebiter du kan bake 350 i ca. 15 minutter eller til egget ser gjennomkokt ut (tiden vil variere avhengig av hvilket pålegg du bruker og hvor mye egg du bruker) Jeg vet at dette kan forstyrre noen av dere ut, males jeg skal lage 6-10 (2 om dagen) og spise dem hele uken, oppbevare i kjøleskapet og nyte ☺️ • • • •

Related Articles

6 Comments

Back to top button