Middagsoppskrifter

Mitt første forsøk på overnight oats ser UH-dooor-able ut!!! Jeg hadde en teeennnyyy bi…

Mitt første forsøk på in a single day oats ser UH-dooor-able ut!!! 🥺 Jeg hadde teeeennnyyy litt mandelsmør til overs og kunne ikke la det gå til spille. Så jeg hentet inspirasjon fra sunnysidewithsiri og kastet havren i glasset for å suge opp alt det deilige 😋 Ærlig talt tror jeg at jeg er mer en varm og koselig havrejente etter å ha prøvd dette ☕️ males jeg kommer definitivt til å lage igjen 👌🏼 Her er hvordan jeg laget det: 1/four strøk 1 scoop vaniljeproteinpulver (drinkorgain ) Klype chiafrø Mye kanel Tilsett alt dette i en nesten tom krukke med nøttesmør Senk med mandelmelk Oppbevar i kjøleskapet over natten 🌚 Nyt litt kremaktig havre i AM

Related Articles

15 Comments

  1. Omg YUM!! Love the sound (and look!) of these overnight oats 🙌❤️

Back to top button