Middagsoppskrifter

Monkey Business Stack Sveip for duskregn i lønn Jeg gikk glipp av 1-årsjubileet mitt…

Monkey Enterprise Stack🙊🙈🙉 Sveip for ✨lønneduskregn✨ Jeg gikk glipp av 1-årsjubileet for å ha denne kontoen 😕 males som en forsinket feiring har jeg pusset opp bananpannekakene mine 🥞 Normalt tar jeg den enkle veien og lager noen kodiak-kaker, males Jeg hadde tid og en moden banan og tenkte hmm hvorfor ikke 🤷🏼‍♀️ Kaloritellingen for disse, inkludert olje til pannen og sirup er 287 😛 Det du trenger… 1 moden banan (mos) 1/four strøk blandet inn i havremel (1/four strøk havremel vil være mer volum enn 1/four strøk btw) 2 ss PB2-pulver 1/three c mandelmelk (eller hvilken melk du vil, vann ville sannsynligvis også fungere, males kan være for rennende) 1/four ts bakepulver Mye kanel Kokosolje (omtrent en ts eller mindre) Log Cabin SF sirup Hva du skal gjøre… Tilsett alle ingrediensene bortsett fra kokosolje og sirup i en bolle I en non-stick panne, tilsett kokosnøttolje og la varme opp Pannekakene mine var to ts røre hver, males det er klart du gjør det 😗 Topp med sirup (jeg gjorde ca. 2 ss) NAM 🤤 Du kan selvfølgelig også tilsette proteinpulver eller egg/eggehviter /sjokoladebiter/ frukt/nøtter hvis du ønsker det 🤩 • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. This is such a great banana pancake recipe thanks for sharing 🙌🏽

Back to top button