Middagsoppskrifter

pesto vil for alltid ha en plass i hjertet mitt, og denne STEKT VEGGIE PESTO PASTA …

pesto vil for alltid ha en plass i hjertet mitt, og denne STEKT VEGGIE PESTO PASTA er rett og slett en guddommelig oppskrift (2 små porsjoner eller 1 stor) – 1/four squash three sopp half liten rødløk 1/four rød pepper håndfull sorte oliven, halvert 6 cherrytoms 2 fedd finhakket hvitløk 1 ts blandede urter 1 ts paprika olivenolje salt og pepper 2 veganske pølser (jeg brukte richmond) 2 ss vegansk pesto valgfri 1 ss næringsgjærflak (valgfritt, kan rives vegansk ost) fullkornspaghetti forvarm ovnen til 180 grader celsius kutte grønnsakene i retailer biter og legg i en ildfast type med finhakket hvitløk og drypp over olivenolje, blandede urter, paprika, salt og pepper. kok i 25 minutter totalt, og cross på å ha i pølsene i ønsket tid (jeg kokte grønnsakene mine i 10 minutter og rørte deretter inn og satte i pølser for å koke i ytterligere 15) i mellomtiden kokte jeg litt vann for å koke litt fullkornspaghetti Når alt er kokt, tøm spaghettien og legg tilbake i pannen. bland gjennom pesto, oliven og næringsgjærflak og rør deretter gjennom grønnsakene, og legg pølsene på toppen til slutt. jeg serverte min med litt erteskuddsalatblanding og litt knust type pepper. • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button