Middagsoppskrifter

røre steke gjennom igjen, denne gangen laget jeg en enkel vegansk PEANUT STIR FRY …

røre steke gjennom igjen, denne gangen laget jeg en enkel vegansk PEANUT STIR FRY og med det mener jeg selvfølgelig rett og slett guddommelig å finne meg selv mye travlere nå er jeg tilbake på uni og synes det er vanskeligere å sette av tid til å lage mat så jeg liker å ha stekeingrediensene for hånden fordi det er et så raskt og praktisk måltid som kan lages med så mange forskjellige ingredienser i tillegg til minimale ingredienser, noe som alltid er viktig når jeg har ventet en matbutikk oppskrift- 1/2 rød pepper 1/ four squash four sopp 1 liten gulrot 1/four løk 2 fedd hvitløk 1/2 ts finhakket ingefærolje liten håndfull grovhakket koriander liten håndfull ristede peanøtter 1/2 vårløk finhakket grovhakket pepper, courgette, sopp og løk. skrell og finhakk gulrot og hvitløk. varm opp litt olje i en stekepanne og tilsett løk, hvitløk og ingefær. stek i et minutt eller to til løken begynner å bli myk, tilsett deretter alle grønnsakene (bortsett fra vårløken) og stek til gaffelen er mør. Kok i mellomtiden valgfrie nudler (jeg brukte brede risnudler) og tilbered sausen: 1 ss soyasaus 1/2 ss vann 1 ts sriracha 1/2 ss peanøttsmør 1/four ts røkt paprika når grønnsakene er kokt og nudlene er drenert, skru ned varmen for grønnsakspanna og tilsett nudler og saus. bland til det er godt blandet, slå av varmen og bland gjennom koriander. server med skivet vårløk, peanøtter og sesamfrø (valgfritt, males pene) for litt mer protein vil jeg anbefale å tilsette litt stekt/bakt marinert tofu eller tempeh • • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button