Middagsoppskrifter

Send Noodz Men helst spaghetti squash typen!! Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke…

Ship Noodz 😜 Males helst spaghetti squash typen!! Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke lager spaghetti squash oftere, det er så enkelt og så deilig 🤤 Det er klart at du ikke får hele pastaopplevelsen, males det er en fantastisk sub hvis du prøver å se på de karbohydratene og cals 🤩 Så la oss naked gå rett inn i det… Hva du trenger: Spaghetti Squash (jeg hadde naked en, males med en pakke kjøttdeig kunne jeg sannsynligvis ha laget 2 eller Three hele squasher) 1 pakke magert kalkunkjøtt Rød saus etter eget valg Quinoa (valgfritt, males det holdt meg mettere enn om jeg ikke hadde det – jeg lagde omtrent en kopp, males la sannsynligvis naked 1/four c i hver facet) Ost – jeg brukte melkefri Mozz som var overraskende god fra TJs Valgfritt – bambasaus for et kick Krydder – olivenolje, salt, pepper, hvitløkspulver, italiensk krydder Hva du gjør: Stikk hele i squashen og stek i mikrobølgeovnen i ca. 2-Three minutter eller til du kan skjære i to med en kniv, stilk på toppen Ta ut frøene og drypp over olivenolje og smak til med salt, pepper og hvitløkspulver. Legg med forsiden ned på en tilberedt stekeplate og stek 400 i ca. 20-40 minutter eller til du kan ta en gaffel og skrap kjøttet til spaghetti. Trekk fra hverandre inni med en gaffel til du har en stor båt med spaghetti squash. Tilsett kalkunkjøtt, quinoa, saus og krydder, topp med ost og sett tilbake i ovnen i 5-15 min. eller til osten er sååååå klebrig FYI – Jeg skrapte fra hverandre sidene mens jeg spiste den, så naked den ene siden den ene kvelden og den andre den neste for friskhet. Jeg la merke til da jeg lagde begge deler og lagret halvparten, at den ble vannaktig, males den smakte tydeligvis deilig hvis du ikke har tid til å forberede • • • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. Yuuuuuummmm 😍😋 this spaghetti squash looks incredibly tasty!! 👌

  2. Omg I’ve never even heard of spaghetti squash so I am def missing out!

Back to top button