Middagsoppskrifter

Si hei til den beste tofuen jeg noen gang har laget!!! Jeg marinerte den denne gangen (ikke…

Si hei til den beste tofuen jeg noen gang har laget!!! 👋🏼 Jeg marinerte den denne gangen (ikke spør meg hvorfor jeg aldri har gjort det før). Males det tilførte en nesten smøraktig smak fra å absorbere alle smakene. Jeg kjøpte faktisk en annen blokk med tofu min siste dagligvarebutikk, så jeg kan lage denne igjen ASAP. Så la oss naked komme inn i det… Det du trenger: 1 blokk ekstra quick tofu Sriracha 1 ss sesamolje 2 ss lavnatrium soyasaus eller kokosnøttaminosyrer 1/four c teriyakisaus (eller tilsett mer soyasaus med en ts honning ) three vårløk, hakket (2 til marinaden, 1 til servering) 1 ts finhakket hvitløk Sesamfrø Hva du skal gjøre: Press tofu i mindre enn time, vi ønsker å få ut litt av den fuktigheten for optimum crunch, males ønsker den skal fortsatt være saftig på innsiden 😛 I mellomtiden lager du marinaden din ved å legge alle ingrediensene i en bolle og bland godt. Når den er presset, kut tofuen i terninger og legg den i en beholder med lokk, hell marinaden over tofuen og forsegl beholderen. Rist godt til all tofu er jevnt belagt Air fry 400 i ca. 15 min, sleng tofu halvveis gjennom luftstekt jeg mens jeg spiste den og eventuelle rester la jeg igjen i kjøleskapet og jeg ville luftsteke neste dag jeg serverte min med quinoa , edamame, sautert zucchini og kål Seriøst, dette er noe av det beste jeg har laget (jeg sier dette mye, males jeg mener det faktisk denne gangen) • • • •

Related Articles

15 Comments

  1. Sounds incredibly tasty 😋 😍 thank you for sharing 🙏 I will be trying this for sure ❤️

Back to top button