Middagsoppskrifter

smoky black bean wrap + avo og salsa Jeg kastet dette tilfeldig sammen da jeg…

smoky black bean wrap + avo og salsa Jeg kastet dette tilfeldig sammen da jeg hadde lite mat og skulle ikke dele så jeg har ikke spesifikke mengder, males det var såååå godt jeg stekte løk og hvitløk i litt olivenolje da tilsatt sorte bønner, røkt paprika, blandede urter, chilipulver, hvitløkspulver, spisskummen, pepper + grønnsakskraft og en sjenerøs klype salt. kok til bønnene er myke (jeg fortsatte med å tilsette vannsprut) og smak til mens du går for å justere krydder og tilsett mais mot slutten for å varmes gjennom mot slutten. Jeg blandet også inn litt næringsgjær jeg hadde det på et oppvarmet grovt flatbrød med most avo , jalapeños og salsa (som var finhakkede cherrytoms, rødløk, koriander, limejuice + salt) • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button