Middagsoppskrifter

Smoothie bowl i februar? Litt useriøst, men vi går med det. Jeg kom meg ut av…

Smoothie bowl i februar? Litt useriøst, males vi går med det. Jeg kom ut av synkronisering med å spise frokost en stund, males jeg har nylig innsett hvor mye jeg setter pris på trege morgener og å kunne bruke litt tid på meg selv til å lage en god frokost, bevege kroppen, skrive i dagboken eller lese. Å gi meg selv tid til å gjøre disse tingene nylig (selv om det betyr å stå opp tidligere) har virkelig hevet humøret mitt gjennom dagen, og jeg har begynt å elske mine små morgenritualer. Smoothiebolle- Frossen sommerbærblanding Fersk banan Vanlig yog Mandelmelk Toppet med granola, banan, peanøttsmør, linfrø og gojiblanding, tørket kokosnøtt Jeg brukte en magisk kule for å lage dette og måtte naked blande litt og deretter riste/røre mix deretter igjen til den er jevn! Håper alle har tid til seg selv denne morgenen

Related Articles

Back to top button