Middagsoppskrifter

SØTPOTETFLATBRØD med sopp, guacamole og salsa. Denne smakskombinasjonen…

SØTPOTETFLATBRØD med sopp, guacamole og salsa. Denne smakskombinasjonen er faktisk elite, det er ingen tvil om det. Flatbrødoppskrift – Liten søtpotet Vanlig mel Kok søtpoteten til den er myk (jeg delte min i to og deretter mikrobølget i ca. eight minutter), skrell og mos til den er jevn. Bland gradvis inn vanlig mel til det samles til en deig (ikke klissete). Jeg tilsatte også 1/2 ts røkt paprika og spisskummen til min. Del til kuler og kjevle deretter ut på en melet overflate. Stek uten olje på middels høy varme i noen minutter på hver aspect til de er brune. Til guacamoleen brukte jeg avo, salt, sitronsaft og hvitløkspulver. Til salsaen brukte jeg veldig finhakkede cherrytoms, koriander og hvitløk, sitronsaft, salt og pepper. Soppen ble stekt i litt olje med finhakket hvitløk og en dæsj soyasaus. Serveres med litt spinat, chiliflak og ekstra koriander. • • • • • • • • • • •

Related Articles

Back to top button